Föreläsningar

Boka oss som föreläsare

Hur presterar man som bäst när det gäller som mest?

Vi erbjuder allt från små lokala föreläsningar på 30-60 minuter, till stora föreläsningar på 2 timmar. Vi föreläser individuellt och främst inom ämnet mental träning, men vi gör även föreläsningar utifrån specifika förfrågningar om ämnen. Vill du komma i kontakt med oss för en offert? Klicka här.

Boka Anna

Anna var den som först startade arbetet med mental träning tillsammans med Stig Wiklund. Redan 1997 började dem samarbeta och förbättra tankemönster, och det gör henne definitivt till en pionjär inom idrottens mentala träning. Anna är en fantastisk coach och föreläser om vilka mental tekniker som fick henna att vara så uthållig med den mentala och den fysiska träningen.

Klicka här för en offert.

Boka Johan

Den bäste att vara bäst när det gäller? Johans skidkarriär var kantad av skador och sjukdomar, men han lyckades ändå vara som bäst när det verkligen gällde. Och är med sina 14 VM- och OS-medaljer en av Sveriges mest framgångsrik idrottsmän. Vad var nyckeln som fick honom att lyckas? Nu kan du boka honom direkt genom oss som föreläsare.

Klicka här för en offert.

Vill du gå på en inspirationsföreläsning och höra Johans erfarenheter om mental träning?

Hur ändrar man sina negativa tankemönster till positiva? Hur hittar man rätt i sina målsättningar, och får bästa möjliga odds för att uppnå dem? Nu finns möjligheten att boka in sig på en av sex föreläsningar i höst med Johan Olsson.

Datum och orter:

 

17/9 Västerås

Info för de som bokat träningspasset:

Vi samlas bakom Friskis och Svettis på Rocklunda, i närheten av Rocklunda Utegym. Utrustning är löparskor alt träningsskor.

Under passet kommer Hoka One One vara på plats, och erbjuda skotester. Dessutom så kommer det finnas energiprodukter från Maurten till er alla! Så kom gärna till passet med en vattenflaska fylld med 0,5l vatten.

Vi ses!

/Johan

 

18/9 Jönköping

Info för er som bokat träningspasset:

Träningspasset i Jönköping tar plats vid Hallbystugan. Vi samlas kl.16.30 för ett pass med lite teoretisk information, men även fart och fläkt. Barmarksträning med inriktning på skidåkning.

Utrustning: Löparskor.

Under passet kommer alla deltagare att få energi av Maurten, så kom gärna till passet med en flaska fylld med 0,5l vatten. Senare på kvällen kommer även Maurtens nutritionist och berättar om tekniken bakom produkterna.

Duschar finns tillgängliga vid Hallbystugan.

Vi ses!

/Johan.

 

25/9 Uppsala

Träningspasset tar plats i orådet kring Sunnerstastugan i närheten av Uppsala. Vi är klara för att starta träningen kl.16.30.

Under passet kommer Hoka One One att närvara, och man kommer att få en bra möjlighet till att testa skor ur deras sortiment. Dessutom så får alla medverkande på passet produkter från Maurten.

Obs: Passet är helt fullbokat, så det går tyvärr inte att anmäla sig på plats.

Kvällens föreläsning är i missionskyrkans lokaler, där finns det möjlighet att anmäla sig.

10/10 Göteborg

16/10 Sundsvall

17/10 Bosön

Boka din plats här.