AJ Camps

För alla - från nybörjare till elit

Vi är otroligt tacksamma för all den fina respons som vi får av våra kunder, och att vi blivit ett så populärt alternativ för privatlektioner och grupplektioner. Efterfrågan gör dock att vi redan nu är fullbokade under alla fredagar, lördagar och söndagar under vintern 2022. Måndagar till torsdagar har vi fortsatt tider att erbjuda.

För er som vill lära er mer om längdskidåkning, så kan vi glädja er med att planeringen för våra populära onsdagsträningar är i full gång. Så håll utkik här, på vår Facebook-sida och vår Instagram-sida för att ta en plats, då dem gick åt väldigt fort ifjol.

Vi ses i spåren i vinter!

Anna & Johan.

Vill du boka privatlektion eller lektioner för mindre sällskap?

Privatlektioner är det mest effektiva sättet att utveckla din skidåkning. Fullt fokus på bara dig under en och en halv timme, med genomgång av alla åksätt, och konkreta tips på förbättring. Dessutom ingår en egen teknikfilm med highlightade detaljer.

Vi erbjuder privatlektioner för alla nivåer.

Pris 90 min:  Anna 1.600:-  Johan 2.300:-

OBS. Fullbokat fre-sön under hela vintern 2022

Vill ni anlita oss oss som coacher under ert eget läger?

Många träningsgrupper anlitar oss som coacher under deras träningsläger. Och vi har möjlighet att närvara som teknik- och träningscoacher i Sundsvall.

Våra priser per person på grupplektioner (90 minuter):

2 pers: 1.295:-       3-5 pers: 995:-       6-9 pers: 695:-

10-14 pers: 595:-       15-19 pers: 495:-       20> pers: 395:-

Skidtester med Skins och vallade skidor från Fischer ingår under våra grupplektioner från 6 personer och uppåt.

Erbjudanden från våra partners och energiprodukter ingår under alla våra grupplektioner.

Boka din plats via mail till oss.

VÅR MINISERIE OM SKINS ELLER VALLA

               

                           

VI ÄR AJ CAMPS:

Anna Olsson

Som pionjär inom skidsprint, med 10 SM-guld och en briljant tekniker med OS-guld från 2006 i bagaget är det få som mäta sig med den erfarenhet Anna besitter. Att hon dessutom är duktig pedagogiskt är bara en gigantisk fördel för våra kunder.

Kontakta Anna

Johan Olsson

En av Sveriges allra mest meriterade skidåkare genom tiderna behöver inte en lång presentation. Johan har förutom erfarenheten och noggrannheten från sin långa karriär också haft flera uppdrag åt den allra yppersta världseliten som teknisk rådgivare.

Kontakta Johan

ÄR DU ETT FÖRETAG?

Vi erbjuder specialsydda lösningar till tex Kick-Offen eller Konferensen. Kombinationen av föreläsningar om målmedvetenhet, inspiration och mental träning tillsammans med härliga tränings- och skidkurser utomhus skapar ett företagsevent som medarbetare och kunder sent ska glömma.
Kontakta oss här för ett förslag.