AJ Camps

För alla - nybörjare som elit

Vår filosofi

Vår grundide med AJ Camps är att fler ska få möjlighet att uppleva längdskidåkningen precis som vi: Flytet i åkningen ute i spåret och att ta sig fram genom terrängen på ett skönt sätt. Men också det sociala efteråt. Skratten vid middagsbordet och de lite trötta musklerna.

Aj Camps är vårt skidälskar-projekt där vi bygger allt kring vår närvaro och hög kvalitet på mat och dryck.

Den stora nyheten under 2019 är att vi blir större, med fler Camps. Bl.a Inspirationskvällar runtom i Sverige, Höst-Camp, Skate-Camp och ett Performance Camp.

All info om våra events hittar du nedan.

Vi gör även specialanpassade upplägg för tex företagskonferensen. Kontakta oss då för en offert.

Kommande event med AJ Camps som släpps för anmälan lite senare är bl.a Test-weekend, AJ Camps Classic Sundsvall och vår stora satsning på prestation: Performance Camp.

Anna Olsson

Som pionjär inom skidsprint, med 10 SM-glud och en briljant tekniker med OS-guld från 2006 i bagaget är det få som mäta sig med den erfarenhet Anna besitter. Att hon dessutom är duktig pedagogisk är bara en gigantisk fördel för våra kunder.

Kontakta Anna

Johan Olsson

En av Sveriges allra mest meriterade skidåkare genom tiderna behöver inte en lång presentation. Johan har förutom erfarenheten och noggrannheten från sin långa karriär också uppdrag för den allra yppersta världseliten som teknisk rådgivare.

Kontakta Johan

Arrangemang under 2019

AJ Camps Vintern 2020

Till vintern kommer vi att utöka vårt AJ Camps lite lagom, och satsa på tre stycken helger i Sundsvall med olika inriktning.

AJ Camps Classic

AJ Camps Skate

AJ Camps Performance

Sundsvall erbjuder terräng och skidspår i absolut världsklass, och man kan dessutom välja snabba och miljövänliga transportmedel till oss.

Vi kommer även att ha kvar möjligheten för företag och privata grupper att boka oss som coacher.

Alla AJ Camps kommer att bli bokningsbara under hösten.

Inspirationskvällar

Vill du hänga med oss på en träningskväll med fysisk träning och en föreläsning?

Nu ger vi oss ut på ett antal orter i Sverige för att ge tips och råd inför skidsäsongen. Där har ni även möjlighet att träffa våra partners för att ta del av deras kunskap inför vinterns utmaningar.

Dessutom så forsätter kvällen med en inspirationsföreläsning.

Orter och datum är:

Västerås 17 sept

Jönköping 18 sept

Uppsala 25 sept

Göteborg 10 okt

Sundsvall 16 okt

Stockholm 17 okt

Höst-Camp i Sundsvall

Behöver du kick-starta träningen efter sommaren, eller behöver du få tips och inspiration för att fortsätta ha en hälsosam livsstil?

Kom till oss den 13-15 september för att träna och må gott en helg i på Södra Berget i Sundsvall. Vi kommer att köra rullskidslektioner på den nya rullskidbanan uppe på skidspåren på Södra Berget, dessutom instruera skidgång och de viktigaste skyrkeövningarna inför vinterns skidäventyr!

Dessutom får vi ett mycket uppskattat besök av vår cykelpartner Canyon!

Testhelg i SkiDome

Tycker du att alla glider ifrån dig på långloppen, eller har du svårt att hitta skidor i handeln?

Kom och testa olika hårdheter på spannet, pjäxor, stavar och även kläder. Och beställ sedan alltsammans från fabriken  anpassat efter dig.

Datum och anmälan släpps senare.

Privatlektioner

Åk skidor med en av världens mest tekniskt kunniga skidåkare, och få en filmanalysering med en egen videofilm med tips.

Under hösten släpper vi återigen våra populära privatlektioner. Nyheten för i år är att vi gör en liten prissänkning, och att det kommer bli bokningsbart under angivna dagar under vintern.

Tid: 90 minuters lektion.

Pris: Anna 1.850:-  Johan 2.750:-

Skidome i Göteborg

Du vet väl om att vi har ett samarbete med Skidome i Göteborg?

Vi kommer att arrangera kurser och även erbjuda privatlektioner under hösten 2019 och vintern 2020. Allt för att även de som bor långt ifrån oss i Norrland ska få möjlighet till skidcoachning i världsklass.

Företagare?

Vi erbjuder specialsydda lösningar till tex Kick-Offen eller Konferensen. Kombinationen av föreläsningar om målmedvetenhet, inspiration och mental träning tillsammans med härliga tränings- och skidkurser utomhus skapar ett företagsevent som medarbetare och kunder sent ska glömma.
Kontakta oss här för ett förslag.