AJ Camps

För alla - från nybörjare till elit

Vår filosofi

Aj Camps är vårt skidälskar-projekt där vi bygger allt kring vår närvaro och hög kvalitet på mat och dryck. Precis som vi själva vill uppleva skidåkningen och livet runtom den.

Vi huserar för närvarande alla våra Camps på Hotell Södra Berget i Sundsvall.

Framförallt för Sundsvalls centralt geografiska position som gör att miljövänliga resealternativ är lättillgängliga. Men även för att skidspåren håller allra högsta klass.

Och tillsammans med att boendet uppe på Hotell Södra Berget erbjuder både omedelbar närhet till spåren, högkvalitativa måltider och ett nyrenoverat Spa med en vidunderlig utsikt över Sundsvalls omnejd skapar det ett rogivande sammanhang.

Vi har även alltid klimatsmarta alternativ på menyerna under våra AJ Camps.

Under alla våra läger erbjuder vi även försäljning av kläder av högsta kvalitet från italienska Sportful till ett rabatterat pris, och tester av utrustning från världens mest framgångsrika skidtillverkare Fischer.

Vi samarbetar även med duktiga KW Skidslip i Sundsvall för att kunna erbjuda bästa möjliga preparering av era skidor.

Vi har även en snögaranti, som gör att om lägret inte går att genomföra på grund av snöbrist så får du alla pengar tillbaka.

All info om våra events hittar du nedan.

Vi gör även specialanpassade upplägg för tex företagskonferensen. Kontakta oss då för en offert.

VI ÄR AJ CAMPS:

Anna Olsson

Som pionjär inom skidsprint, med 10 SM-guld och en briljant tekniker med OS-guld från 2006 i bagaget är det få som mäta sig med den erfarenhet Anna besitter. Att hon dessutom är duktig pedagogisk är bara en gigantisk fördel för våra kunder.

Kontakta Anna

Johan Olsson

En av Sveriges allra mest meriterade skidåkare genom tiderna behöver inte en lång presentation. Johan har förutom erfarenheten och noggrannheten från sin långa karriär också uppdrag för den allra yppersta världseliten som teknisk rådgivare.

Kontakta Johan

Skidkurser 2020

AJ Camps Classic 10 – 12 januari

Vårt Classic-camp är grundidén för vår verksamhet, och något som genomsyrar alla våra arrangemang i Sundsvall.

AJ Camps Classic är precis som det låter: ett skidläger med fokus på klassisk skidåkning. Vi går igenom grunderna inom diagonal, stakning med frånskjut och stakning för att våra deltagare ska få lära känna en mer bekväm och effektiv teknik på skidorna.

Vi ville skapa ett skidläger med ett stort kvalitetstänk. Och vi ville inte bara att coachingen på skidpassen skulle hålla högsta möjliga standard, utan att även den sociala faktorn skulle vara i fokus.

Under alla våra skidläger i Sundsvall ingår dessutom trerätters middagar inkl vin/öl eller alkoholfritt alternativ, spa-vistelse under lördag eftermiddag på Hotell Södra Bergets nyrenoverade Spa.

Pris: 5.695:-

Boka här

AJ Camps Skate 31 januari – 2 februari

Är du intresserad av att ta nästa steg i din skidåkning och lära dig åka skate? Eller ska du kanske till och med ta dig an Nattvasan?

Vi kan nog i alla fall säga att det finns goda förutsättningar att lära sig allt från grunderna i skating, till absolut toppteknik, hos oss. Med totalt nästan 25 års erfarenhet av skidåkning på världscupnivå har vi allt som krävs i kunskap.

Du kan se fram emot 4 stycken skidpass fullpackade med information från två av världens mest erfarna tävlingsskidåkare . Vi bor som vanligt på nära skidspåren Hotell Södra Berget. Vi äter klimatsmarta trerätters middagar och återhämtar oss på hotellets nyrenoverade Spa. Självklart så ingår allt i priset!

Utöver våra vanliga erbjudanden med bra priser på kläder av allra högsta kvalitet från Sportful så kommer man även få möjlighet till test av pannlampor och vätskeryggsäckar under campen.

Pris: 5.695:-

Boka här

                  

Privatlektioner

Åk skidor med en av världens mest tekniskt kunniga skidåkare, och få en filmanalysering med en egen videofilm med tips.

Under hösten släpper vi återigen våra populära privatlektioner. Nyheten för i år är att vi gör en liten prissänkning, och att det kommer bli bokningsbart under angivna dagar under vintern.

Tid: 90 minuters lektion.

Pris: Anna 1.850:-  Johan 2.750:-

Ställ en förfrågan här

 

 

 

 

 

Skidome i Göteborg

Du vet väl om att vi har ett samarbete med Skidome i Göteborg?

Under hösten kommer vi att köra 2 helger med lördagen avsatt för två pass för dig som vill slipa på din klassiska teknik, och söndagen avsatt för dig som vill få in stilen på skate. Lunch och föreläsning ingår under en fullspäckad dag med hela tre timmars skidkurs fördelad på två pass.

Start kl.9:30 och avslut kl.16:00.

Pris: 1.195:-

Nästa kurs: 30/11 – 1/12

Obs. 30/11 är nu fullbokad!

Boka här

Företagare?

Vi erbjuder specialsydda lösningar till tex Kick-Offen eller Konferensen. Kombinationen av föreläsningar om målmedvetenhet, inspiration och mental träning tillsammans med härliga tränings- och skidkurser utomhus skapar ett företagsevent som medarbetare och kunder sent ska glömma.
Kontakta oss här för ett förslag.