AJ Camps

För alla - nybörjare som elit

Vår filosofi

Vår grundide med AJ Camps är att fler ska få möjlighet att uppleva längdskidåkningen precis som vi: Flytet i åkningen ute i spåret och att ta sig fram genom terrängen på ett skönt sätt. Men också det sociala efteråt. Skratten vid middagsbordet och de lite trötta musklerna.

Aj Camps är vårt skidälskar-projekt där vi bygger allt kring vår närvaro och hög kvalitet på mat och dryck.

Den stora nyheten under 2019 är att vi blir större, med fler Camps. Bl.a Inspirationskvällar runtom i Sverige, Höst-Camp, Skate-Camp och ett Performance Camp.

All info om våra events hittar du nedan.

Vi gör även specialanpassade upplägg för tex företagskonferensen. Kontakta oss då för en offert.

Kommande event med AJ Camps som släpps för anmälan lite senare är bl.a Test-weekend, AJ Camps Classic Sundsvall och vår stora satsning på prestation: Performance Camp.

Anna Olsson

Som pionjär inom skidsprint, med 10 SM-glud och en briljant tekniker med OS-guld från 2006 i bagaget är det få som mäta sig med den erfarenhet Anna besitter. Att hon dessutom är duktig pedagogisk är bara en gigantisk fördel för våra kunder.

Kontakta Anna

Johan Olsson

En av Sveriges allra mest meriterade skidåkare genom tiderna behöver inte en lång presentation. Johan har förutom erfarenheten och noggrannheten från sin långa karriär också uppdrag för den allra yppersta världseliten som teknisk rådgivare.

Kontakta Johan

Arrangemang under 2019

Göteborg SkiDome 25 maj

Att skidträningen inför nästa säsong startar redan i maj är ingen hemlighet för eliten. Nu ger vi även möjlighet för alla motionärer att få med sig de bästa tipsen inför sommarträningen. Här har vi byggt upp passen i olika svårighetsgrad för att alla ska få en bra nivå på kursen för att utvecklas vidare.

Boka in er på kurserna via ett mail till info@annajohan.se

Betalar gör man via Swish till nr 123 618 25 13 (AJ Camps).

Varje kurs kostar 395:-

Schema för kurserna hittar du här

Inspirationskvällar

Vill du hänga med oss på en träningskväll med fysisk träning och en föreläsning?

Nu ger vi oss ut på ett antal orter i Sverige för att ge tips och råd inför skidsäsongen. Där har ni även möjlighet att träffa våra partners för att ta del av deras kunskap inför vinterns utmaningar.

Dessutom så forsätter kvällen med en inspirationsföreläsning.

Inspirationskvällar 2019

Höst-Camp i Sundsvall

Behöver du kick-starta träningen efter sommaren, eller behöver du få tips och inspiration för att fortsätta ha en hälsosam livsstil?

Kom till oss den 13-15 september för att träna och må gott en helg i på Södra Berget i Sundsvall. Vi kommer att köra rullskidslektioner på den nya rullskidbanan uppe på skidspåren på Södra Berget, dessutom instruera skidgång och de viktigaste skyrkeövningarna inför vinterns skidäventyr!

Dessutom får vi ett mycket uppskattat besök av vår cykelpartner Canyon!

Testhelg i SkiDome

Tycker du att alla glider ifrån dig på långloppen, eller har du svårt att hitta skidor i handeln?

Kom och testa olika hårdheter på spannet, pjäxor, stavar och även kläder. Och beställ sedan alltsammans från fabriken  anpassat efter dig.

Datum och anmälan släpps senare.

Privatlektioner

Åk skidor med en av världens mest tekniskt kunniga skidåkare, och få en filmanalysering med en egen videofilm med tips.

Under hösten släpper vi återigen våra populära privatlektioner. Nyheten för i år är att vi gör en liten prissänkning, och att det kommer bli bokningsbart under angivna dagar under vintern.

Tid: 90 minuters lektion.

Pris: Anna 1.850:-  Johan 2.750:-

AJ Camps Vinter 2020

Vilka är de främsta faktorerna förutom träningen för att göra sitt bästa långlopp?

  • Kunskap
  • Material
  • Seedning

Kunskapen erbjuder vi genom våra kurser och Camps.

Materialet erbjuder vi genom vår testhelg i SkiDome, och möjligheten till unik konsultation av världens mest framgångsrika skidmärke: Fischer.

Nu hjälper vi er även att seeda er på allra bästa sätt. Vi samlar vår bästa kunskap tillsammans med våra partners, och ger er bästa möjliga förutsättningar att lyckas under seedningsloppet Södra Berget Runt.

Företagare?

Vi erbjuder specialsydda lösningar till tex Kick-Offen eller Konferensen. Kombinationen av föreläsningar om målmedvetenhet, inspiration och mental träning tillsammans med härliga tränings- och skidkurser utomhus skapar ett företagsevent som medarbetare och kunder sent ska glömma.
Kontakta oss här för ett förslag.