Föreläsningar

Boka oss som föreläsare

Hur presterar man som bäst när det gäller som mest?

Vi erbjuder allt från små lokala föreläsningar på 30-60 minuter, till stora föreläsningar på 2 timmar. Vi föreläser individuellt och främst inom ämnet mental träning, men vi gör även föreläsningar utifrån specifika förfrågningar om ämnen. Vill du komma i kontakt med oss för en offert? Klicka här.

Boka Anna

Anna var den som först startade arbetet med mental träning tillsammans med Stig Wiklund. Redan 1997 började dem samarbeta och förbättra tankemönster, och det gör henne definitivt till en pionjär inom idrottens mentala träning. Anna är en fantastisk coach och föreläser om vilka mental tekniker som fick henna att vara så uthållig med den mentala och den fysiska träningen.

Klicka här för en offert.

Boka Johan

Den bäste att vara bäst när det gäller? Johans skidkarriär var kantad av skador och sjukdomar, men han lyckades ändå vara som bäst när det verkligen gällde. Och är med sina 14 VM- och OS-medaljer en av Sveriges mest framgångsrik idrottsmän. Vad var nyckeln som fick honom att lyckas? Nu kan du boka honom direkt genom oss som föreläsare.

Klicka här för en offert.